04-10-2023

Publikohen rezultatet e testit të arritshmërisë

Minsitria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka publikuar rezultatet e Testit të Arritshmërisë.

Sipas kësaj ministrie, arritshmëria e përgjithshme e nxënësve kosovarë sivjet ishte 52.1 për qind.

Arritshmëria më e lartë del se ka qenë në lëndën e Gjuhës Shqipe me 68.8 për qind, ndërsa arritshmëria më e ulët ishte në lëndën e Fizikës 42,9 për qind.

 

Asnjë koment

Comments are closed.