14-04-2024

Rahoveci bëhet me GrapeLand (VIDEO)

Arkitektët e kësaj komune janë bërë bashkë dhe kanë hartuar një plan interesant për vendin e tyre.

Po thonë se projekti do të jetë pjesë e identitetit të Rahovecit, njofton Klan Kosova.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.