27-10-2020

Reshje dëbore në Los Angeles, nuk ndodhte që nga viti 1949

Për herë të parë që nga viti 1949 banorët në Los Angeles po shijojnë reshjet e dëborës.

Ndërkohë që në vend janë mbyllur shkollat si pasojë e ngricave në rrugë dhe shoferëve të pamësuar për këtë situatë.

Një fenomen natyror aq i rrallë për Los Angeles, sa shërbimi meteorologjik kombëtar është detyruar të postojë një mesazh të qartë në Twitter, duke konfirmuar reshjet e dëborës.

Dëbora ka nisur mbrëmjen e të enjtes, ndërsa autoritetet konfirmuan se një gjë e tillë nuk ndodhte që nga viti 1949.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/reshje-debore-ne-los-angeles-nuk-ndodhte-qe-nga-viti-1949-629691/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Asnjë koment

Comments are closed.