24-09-2021

Rroken për tokë, bëhen për spital vëllezërit në Prizren

Dy vëllezër në Prizren jjanë përleshur në mes vete për shkak të një kontesti pronësor

Të dy kanë pësuar lëndime trupore dhe të njëjtit janë arrestuar nga Policia.

Raporti i PK-së

Është raportuar se dy të dyshuarit meshkuj kosovarë (vëllezër), pas një mosmarrëveshje rreth një kontesti pronësor, janë rrahur mes veti dhe si pasoj, kanë pësuar lëndime trupore. Të njëjtit pas trajtimit mjekësor janë shoqëruar në polici. Me vendim të prokurorit, personat janë dërguar në ndalim policor”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Asnjë koment

Comments are closed.