20-05-2024

Seanca për shkarkimin e Qeverisë Kurti, në Kuvend kanë filluar të shkojnë deputetët

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën për të shqyrtuar mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, propozuar nga Grupi Parlamentar i LDK-së.

Seanca do të mbahet në bazë të kërkesës së 44 deputetëve dhe pritet të nis në orën 11:00.

Në seancën e sotme mediat dhe mysafirët nuk do të jenë të pranishme, pasi në hapësirat e tyre do të vendosen deputetët për të respektuar distancën mes njëri-tjetrit. Ndërkohë, përveç dezinfektimit të hapësirave, deputetët që në hyrje të sallës ku do të mbahen seanca, do të kontrollohen në mënyrë të detajuar, pas situatës së krijuar me koronavirus.
Në Kuvend tashmë kanë filluar që të shkojnë deputetët e Republikës së Kosovës.

Ndër ta në objektin e Kuvendit është parë duke hyrë edhe amabsadori i SHBA-ve, Philip Kosnett.

 

Asnjë koment

Comments are closed.