27-09-2021

Sherri për pronën, dy familje përleshen në Sharr (ish-Dragash)

Dy familje, mes tyre edhe femra janë përfshirë në një rast të rrahjes në Sharr (ish Dragash),  me ç’rast kanë marrë lëndime disa persona, raporton Gazeta e Prizrenit.

Raporti i Policisë:

LËNDIM I LEHTË TRUPORË

Dragash 07.08.2021  06:30. Janë arrestuar dy te dyshuar meshkuj kosovar të cilët pas një mosmarrëveshje rreth një prone ishin përfshi në rrahje, ku përveç tyre në rrahje  janë përfshirë dy familje. Në rrahje kanë qenë të përfshirë nga dy familjet shtatë te dyshuar meshkuj dhe femra ku disa prej tyre kanë pësuar lëndime dhe kanë kërkuar ndihmë mjekësore në QMF në Dragash. Me vendim të prokurorit  dy nga te dyshuarit janë ndaluar në qendrën e mbajtjes.

Asnjë koment

Comments are closed.