02-07-2022

Shiu shkakton dëme në Mamushë

Shiu i rrëmbyeshëm që ka rënë mbrëmë në disa lokacione në Kosovë, ka shkaktuar dëme të konsiderushme. Dëme të theksuara kanë pësuar edhe fermerët në Komunën e Mamushës. Shiu dhe erërat e forta shkatërruan serat.

Fotografia e Mamuşa Belediyesi

Kryetari i Komunës, Abdulhadi Krasniç ka dalur në vend të ngjarjes për të parë dëmet dhe për të vizituar fermerët.

Asnjë koment

Comments are closed.