28-09-2022

 Shkollat e Prizrenit filluan gjysmëvjetorin e dytë

Mësimdhënësit e shkollave fillore dhe atyre të mesme të komunës së Prizrenit, sot filluan punën pas grevës trijavore  në kërkim të rritjes së koeficientit të pagave të tyre.

Sipas shkollave në ditën e parë janë vërejtur mungesa të nxënësve./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.