15-07-2024

Shkruhen fjalë banale në memorialin e dëshmorëve në Kushnin të Hasit

Policia ka nisur hetimet pasi dikush shkroi fjalë banale tek memoriali i dëshmorëve në fshatin
Kushnin të Hasit.


Sipas policisë, po ashtu është dëmtuar edhe ndriçimi në këtë memorial.
“Kushnin-Has, Prizren / 07.04.2024 – 09:00. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se persona të pa njohur kanë dëmtuar ndriçimin tek memoriali i dëshmorëve dhe në mure kanë shkuar fjalë banale. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe:

Ja sa shtëpi e banorë kishin fshatrat e Hasit, më 2011

 

Asnjë koment

Comments are closed.