15-06-2024

Shpallen përfituesit për ndërtimin e shtëpive nga Komuna e Prizrenit

Drejtoria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ka shpallur listën përfundimtare të përfituesve nga projekti për meremetim të shtëpive, kulmeve dhe ndërtim të shtëpive, shkruan ‘GazetaePrizrenit.net’.

Referuar njoftimit, kjo është bërë pas shqyrtimit të ankesave të aplikuesve të pakënaqur gjatë afatit përkatës dhe dorëzimit të dëshmive për poenat e fituara të përfituesve nga lista preliminare.

Listat përfundimtare të përfituesve i gjeni më poshtë:

Lista përfundimtare e përfituesve për meremetim të kulmeve

Lista përfundimtare e përfituesve për meremetim të shtëpive

Lista përfundimtare e përfituesve për ndërtim të shtëpive

 

Asnjë koment

Comments are closed.