14-07-2024

Shtrentohet pak nafta, përcaktohet çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit shihet se çmimi i naftës është rritur sërish për dy cent.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e ditës së sotme.

 

Asnjë koment

Comments are closed.