29-09-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 08:30
Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve të Komunës së Malishevës. (Ndërtesa e Komunës).

Ora 11:30
Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, merr pjesë në dëgjimin publik me qytetarët e Rahovecit, ku do te interesuarit do të njoftohen për projektet ideore të autostradës së Dukagjinit.(salla e Kuvendit Komunal (KK). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.