28-10-2020

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Me rastin e shënimit të 11-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Komuna e Prizrenit do të organizojë aktivitete të ndryshme festive.

Ora  09:30
Homazhe te “Varrezat e Dëshmorëve” dhe “Monumenti i Lirisë”

11:00
Defileu me fëmijë ( në sheshin “Shatërvan”)

12:00-17:00
Ekspozita e Pavarësisë (në sheshin “Shatërvan”)

18:00
Ora Letrare e Pavarësisë (në SHKA “Agimi”- Prizren)

20:00
Shfaqja teatrale “Iku Autobusi” (në shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha”) /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.