20-06-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

16 qershor 2018:

10:00  -Në kuadër të edicionit të 14-të Festivalit tradicional “Bunarfest”, në qytetin e Prizrenit bëhet pastrimi i lumit.

15:00 – Organizohet  Vrapimi i Kuajve, në Mejdan tek Shtalla,  Opojë, Dragash.

22:00  -Hapja solemne e edicionit “Bunarfest” me koncertin muzikor në terrenin e basketbollit në Marash të Prizrenit. Performojnë yjet e muzikës Hip-hop siç janë BimBimma, Ergen dhe Elinel, të shoqëruar edhe nga DJ- Dandara dhe Lilac.

Asnjë koment

Comments are closed.