14-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora:10:00
Dëgjimi publik nga Drejtoria për Ekonomi dhe Financa në Prizren, me përfaqësues të OJQ-ve dhe qytetarët. ( Salla e Kuvendit Komunal – “Shtëpia e Bardhë”)

Aktivitetet për shënimin e 20 vjetorit të rënies heroike të Remzi Ademajt – Komandant “Petritit”:

10:00
Homazhe në varrezat e dëshmoreve në Landovicë

11:00
Vizitë në vendin e rënies në fshatin Nashec

12:00
Vendosja e buqetave me lule tek Monumenti i Lirisë ‘Remzi Ademaj -Petriti” Prizren, tek PTK

13:00
Akademia Përkujtimore në Shtëpinë e Kulturës”Xh.Berisha”

Ora:14:00
Nënshkruhet  Memorandumi  i  Mirëkuptimit  në mes të Komunës  së Prizrenit dhe  Ministrisë për Punë dhe Mirëqenie Sociale/GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.