27-11-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 18:00
Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren hap ekspozitën fotografike kushtuar migracionit me titull “Unë jam Shqiptar”, e realizuar në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, në kuadër të Kalendarit të Përbashkët Kulturor ndërmjet Ministrisë së Kulturës së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. (Muzeu Arkeologjik i Regjionit, Prizren).

Asnjë koment

Comments are closed.