15-07-2024

Suharekë, banorët frikësohen nga epidemitë (video)

Uji nga shtëpitë e përmbytura në Suharekë është tërhequr, por pas vetes la baltën dhe rrezikun e ndonjë epidemie.

Mjekët po këshillojnë banorët që mos të përdorin ujin e puseve dhe t’i gëlqerosin shtëpitë e vërshuara.

Ndërkaq, ndihmat për këtë rajon po vijnë ngadalë. Kronike nga Klan Kosova

Asnjë koment

Comments are closed.