14-04-2021

Suharekë: Nis vaksinimi i stafit shëndetësor, vetëm 110 vaksina

Në Komunën e Suharekës ka filluar vaksinimi kundër Covid-19, i stafit shëndetësor në Qendrën e Mjekësisë Familjare.

Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në këtë komunë, Besa Kuqi tha procesi ka nisur mirë, por ai tha se numri i vaksinave është më i vogël nga kërkesat e tyre.

“Kemi pranuar 110 vaksina nga 215 sa kemi kërkuar në ministri”, tha ajo.

Asnjë koment

Comments are closed.