04-10-2023

Sulmi ndaj të moshuarës/ “Orenda” suspendon katër infermiere nga puna

Sulmi ndaj të moshuarës/ “Orenda” suspendon katër infermiere nga puna

Rezidenca për të moshuarit në Pejë, ‘Orenda’ ka suspenduar katër infermiere për rastin ku dy infermiere sulmojnë një të moshuar.

Në vendimin e kësaj qendre thuhet se Aurona Pelaj suspendohet pas ushtrimit të dhunës ndaj të moshuarës në kohën e kujdestarisë.

Ndërsa për infermieret tjera në arsyetim thuhet se kanë qenë në ndërrim bashkë më të dhe nuk e kanë lajmëruar rastin tek përgjegjësi./indeksonline

Asnjë koment

Comments are closed.