27-09-2021

Totaj thotë se Komuna e Prizrenit dyfishoi taksën komunale për biznese

Kryetari i degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj sot e ka akuzuar pushtetin lokal se e ka dyfishuar taksën komunale për biznese.

Ai përmes një postimi në “facebook”, ka shkruar se nga 400 euro sa ishte taksa është bërë 800 euro.

Postimi i plotë:

Komuna e Prizrenit dyfishon taksën komunale për biznese !

Në kohën kur seriozisht do të duhej shqyrtuar mundesinë e pezullimit, ose të paktën të uljes së taksës komunale për bizneset e Prizrenit, Haskuka dhe VV e dyfishojnë ate.

Në vend se të ju ndihmohet bizneseve në kohë të vështirë të përballimit me pasojat ekonomike të pandemisë atyre ju rritet ngarkesa.

Foto, shembull i një biznesi.
Viti 2017: 400€
Viti 2018: 400€
Viti 2020: 800€

Asnjë koment

Comments are closed.