24-05-2024

Trajneri me përvojë, Blerim Zherka i rikthehet “Lirisë”

‘Kam arritur marrëveshje me drejtuesit e klubit, për rikthimin tim te skuadra e Lirisë. Këtu kam kaluar pjesën më të madhe të jetës.Jam i lumtur për kthimin këtu. Shpresoj që bashkarishtë të japim më të mirën që Lirinë ta kthejmë në Supeligë’, ka thënë Zherka, pas arritjes së marrëveshjes.

Ndërkaq, kryetari i klubit Qemal Krasniqi pohoi:’Blerimi është trajner me përvojë dhe shpresojmë që të njëjtën ta bartë tek ndihmësi tij, portierët e ekipit të parë dhe të shkollës’.

Trajneri, Hëzër Doda do të jetë bashkëpuntorë i parë i trajnerit Blerim Zherka dhe do të punojë poashtu me portierët e grup moshave të shkollë, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.