18-08-2022

Tre të vdekur nga COVID-19 për 24 orë në vend

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24 orësh për COVID-19.

Sipas këtij raporti, tre persona kanë humbur jetën nga SARS-CoV-2 dhe 397 raste pozitive janë regjistruar.

U shëruan 167 qytetarë, teksa numri i rasteve aktive është 2087.

May be an image of text that says 'SHENDETESIS መX COVID-19 田 Doza Prva doza/ dose 903.606 09.07.2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 823.872 Doza Treća doza/ Third dose 103.470 Testime 4orët fundit Testirani poslednig časa/ Numri dozave tẽ administr COVID-19 Raste pozitive Potvrdeni slučajevi 1.285 1.831.139 pozitivitetit pozitivnih 397 % 30.89% sheruar Izlečeni/ Recovered 167 Vdekje Umrli Deaths 3 Të vaksinuar brenda orève Vakcinisaniu poslednjo Vaccinated hours Raste aktive slučojevi/ Active cases 2.087 128'

 

Asnjë koment

Comments are closed.