06-12-2023

Uji vërshon në rrugë tek semaforët afër qendrës “Interex” në Prizren (video)

Ndërkohë, që Prizreni me rrethinë është përfshirë nga një vapë e madhe, dhe një pjesë e madhe e qytetit përballet me mungesën e shtypjes së ujit,  në një pjesë të këtij qyteti ujë ka vërshuar mbi rrugë.

Në një video amatore të dërguar nga një lexues i portalit “Gazeta e Prizrenit” shihet se si ujë vërshon tek semaforët, afër qendrës tregtare “Interex”. /GazetaePrizrenit.net/

<iframe src=”” width=”100%” height=”300″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Asnjë koment

Comments are closed.