19-07-2024

Ulutash viziton KFOR-in në Mamushë dhe Prizren: Këto ekipe mbajnë kontakte me komunitetet lokale

Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutash, ka zhvilluar sot vizita në komunën e Mamushës dhe atë të Prizrenit.

Ai ka takuar personelin e KFOR-it të caktuar në dy nga ekipet ndërlidhëse të monitorimit të KFOR-it që veprojnë në mbarë Kosovën.

“Kjo është thelbësore për suksesin e misionit tonë, pasi na lejon të kuptojmë më mirë nevojat e popullatës lokale dhe implikimet e tyre për sigurinë”, ka shkruar ai në platformën X.

Lexo edhe:

Komuna e Prizrenit nuk e fiton Grantin e Performancës, ndërsa Suhareka, Rahoveci e Dragashi po

Asnjë koment

Comments are closed.