27-09-2021

Universiteti i Prizrenit hap konkursin për afatin e dytë

Universiteti i publik i Prizrenit “Ukshin Hoti” ka hapur konkursin plotësues, afati i dytë, për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2020-21.

Sipas njoftimit, UPZ në këtë afat parasheh të regjistroj 673 studentë, prej të cilëve 632 studentë të rregullt dhe 41 studentë me korrespondencë,  raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Lexo edhe:

Drejtoria e Arsimit në Prizren shpenzon mbi 500 euro për pica e somune (dok)

Afati për aplikim është deri më 30.10.2020, nga ora 09:00-15:00.

https://uni-prizren.com/sq/lajme/2083

Asnjë koment

Comments are closed.