23-04-2024

Ura e Kukësit drejt përfundimit, Rama: I jep zgjidhje nyjeve të vjetra lidhëse të dy anëve të liqenit me rrugën kombëtare

Kryeministri Rama përmes një postimi në rrjetet sociale se punimet në Urën e Kukësit janë drejt përfundimit.
Kjo urë do i japë zgjidhje një nyje të vjetër lidhëse të dy anëve të liqenit me rrugën kombëtare.


“Mirmëngjesi dhe me momentet e fundit të punës së gjatë për ndërtimin e një vepre të madhe publike si Ura e Re e Kukësit, e cila jo vetëm i jep zgjidhje një nyje të vjetër lidhëse të dy anëve të liqenit me rrugën kombëtare, po sjell edhe një shenjë të bukur kuptimplotë për nga përmasa inxhinierike dhe estetike, për të gjithë udhëtarët në atë rrugë, ju uroj të diel të këndshme”,
shkruan Rama në rrjetet sociale.

 

Asnjë koment

Comments are closed.