22-05-2024

Vendimi i Kurtit për heqjen e taksës ndaj Serbisë dhe Bosnjë Hercegovinës për lëndën e parë ( Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka hequr taksën  për lëndën e parë Serbia dhe Bosnja Hercegovina.

Me vendimin e Qeverisë, shfuqizohet ai i 21 nëntorit të vitit 2018, kur Qeveria Haradinaj, kishte marrë vendim për të ndaluar produktet dhe mallrat serbe.

Asnjë koment

Comments are closed.