12-07-2020

Veseli: Me asnjë çmim PDK-ja nuk hyn në pushtet

Kadri Veseli, kryetar i PDK-së, ka thënë se në asnjë variacion e me asnjë çmim, PDK-ja s’do të jetë në pushtet pas zgjedhjeve të 6 tetorit, ku sipas rezultateve të deritashme doli parti e tretë.

Ai ka thënë se PDK-ja është e vendosur të jetë në opozitë dhe të luajë rolin e saj opozitar.

“Në asnjë variacion, PDK-ja s’hyn në pushtet. Me asnjë çmim”, ka thënë ai.

Veseli ka thënë se me deklarimet se prioritet është lufta kundër korrupsionit, PDK-ja s’ka menduar vetëm që të fitojë zgjedhjet.

“S’kemi bërë deklaratë vetëm për shkak të 6 tetorit, por besoj në kauzë. Ideja ime ishte dhe do t’i shkoj deri në fund. Ne përgjegjësitë do t’i kemi edhe më aktive, nga një rol i ri opozitar. Duhet secili të luajë rolin e vet. Pse je opozitë s’do të thotë të shkatërrosh vendin. Platforma ime s’kishte të bënte për 6 tetorin, por për Kosovën pas 6 tetorit”, ka thënë ai.

Veseli ka thënë se pret që partitë që kanë fituar zgjedhjet, VV-ja si e para e LDK-ja si e dyta, të kenë probleme në menaxhim të shtetit, duke thënë se “sa ishte PDK-ja në pushtet, ka pasur suksese të jashtëzakonshme që i ka arritur Kosova”.

Asnjë koment

Comments are closed.