16-04-2021

Vetëm 11 vjeç, por menaxhon një biznes fitimprurës

Një djalë vetëm 11 vjeç është menaxher i një kompanie riciklimi në Orange County të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ryan Hickman ka tanimë kompaninë e tij, dhe fiton goxha të ardhura.

Gjithçka nisi kur shkoi te babai i tij, që po ashtu ka një kompani riciklimi, për të dërguar disa thasë me kanaçe.

Aty i lindi ideja për të pasur diçka të vetën, dhe ia arriti, shkruan noa.al/. Për këtë u tha edhe fqinjëve që të ruanin çdo send të riciklueshëm.

Tani, Ryan ka klientë në të gjithë Orange County, dhe kompania e tij e riciklimit.

Asnjë koment

Comments are closed.