20-10-2020

Viçat barten me “Golf 2” në Prizren

Në këtë foto të cilën e ka dërguar një lexues, në veturën “Golf II” me targa të Prizrenit, janë parë brenda dy viça. Veturat e tilla të cilat janë të shumta edhe në rajonin tonë, tashmë e kanë dëshmuar veten, pasi përpos transportit të njerëzve, për shkak të fortësisë së tyre ato janë shfrytëzuar edhe për punë të tjera.

Për këtë ato janë të kërkuara në treg, dhe përkundër vjetërsisë, krahasuar me veturat e tjera kanë çmime më të larta./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.