22-10-2021

Video: Kështu mund të votohet kandidati për kuvendar të Prizrenit, Islam Ukaj (PDK)

Kuvendari aktual i Kuvendit të Komunës së Prizrenit, Islam Ukaj, njëherësh kandidat i PDK-së për zgjedhjet lokale të 17 tetorit, ka publikuar në profilin e tij në “facebook” një video, në të cilën shpjegohet për mënyrën e votimit.  Përmes saj, ai ka bërë thirrje edhe njëherë të votohet PDK dhe kandidati z. Shaqir Totaj për Kryetar të Komunës së Prizrenit, dhe ai për Kuvendar me numër 4 në listën e PDK-së.

#VotoPDK177

#VotoShaqirTotaj

#BashkëpërPrizrenin

#VotoIslamUkaj4

Sponsorizuar

Asnjë koment

Comments are closed.