06-12-2023

Video: Prizren/ Dy anët kundërthënëse të Komunës në projekte

“Dy anët kundërthënëse të Komunës së Prizrenit në realizimin e projekteve”, ka shkruar një lexues së bashku më një video dhe fotografi të dërguar në adresë të portalit “Gazeta e Prizrenit”,.

“Derisa në rrugën unazore të Prizrenit, në shumë pjesë është ndërhyrë për ndërrimin e panevojshëm të trotuarit, tek rrethi kryesor në hyrje-dalje të Prizrenit nga drejtimi i Gjakovës (tek pompa “Hib”), prej kohësh injorohet riparimi tek binarët e hekurudhës”, ka shkruar ai.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Asnjë koment

Comments are closed.