17-06-2021

Vidhen stoli e para në Prizren

Policia ka njiftuar se hajnat kanë thyer një shtëpi në Prizren, ku kanë vjedhur stoli ari dhe para.

“Ankuesi ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë arritur një sasi stoli ari dhe disa para”, thuhet në raportin e Policisë.

Rasti vazhdon të hetohet.

Asnjë koment

Comments are closed.