30-05-2024

Vjedhje në Korishë

Një rast i vjedhjes së rëndë raportuar në fshatin Korishë, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Referuar raportit nga Policia, një person ka njoftuar se në zyrën e lokalit të tij është vjedhur shumë të hollash në vlerë të konsiderueshme

Fsh. Korishë, Prizren. 25.09.2023 – 00:55. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se person-a të panjohur me përdorim force kanë depërtuar në objekt, respektivisht në zyrën e lokalit dhe sipas ankuesit kanë marrë një shumë të hollash në vlerë të konsiderueshme. Lidhur me rastin në vendngjarje kanë dalur njësitë relevante policore janë duke e hetuar rastin.

Asnjë koment

Comments are closed.