19-09-2021

Vjedhje e rëndë në fshatin Vlashnje të Prizrenit

Një rast i vjedhjes ka ndodhur në fshatin Vlashnje të Prizrenit, ku është vjedhur një veturë, raporton “Gazeta e Prizrenit”.

Sipas policisë, që i referohet pronarit që raportoi rastin, në një punëtori auto-mekaniku janë është vjedhur edhe një pajisje.

Raporti i policisë:

Fsh. Vlashjne, Prizren 28.05.2021-03:10. Ankuesi mashkull kosovar-automekanik  ka raportuar se, tre persona të dyshuar të panjohur në punëtorinë e tij, i kanë vjedhur një pajisje elektronike për kontrollimin e veturave, dhe po ashtu në oborrin e tij i kanë vjedhur një veturë të tipit VË, me targa vendore-pronë e klientit të tij. Njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes,  dhe janë duke hetuar rastin. /Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.