22-10-2021

Vlora Çitaku në Prizren, kërkon mbështetjen e qytetarëve për Shaqir Totajn

Gjatë këtyre vizitave Vlora Çitaku, ka dhënë mesazhe të qarta për bizneset prizrenase, se Prizreni, por edhe bizneset tona kanë nevojë për një menaxher të diplomuar e të certifikuar nga SHBA e këtë fat e ka PDK-ja që ta ketë kandidat, Shaqir Totajn, përcjell Klankosova.tv.

”Rruga e vetme për t’u zhvilluar një qytet dhe për t’u bërë qytet me standarde Evropiane është përkrahja e bizneseve të vogla dhe këtë nuk mund ta bëjë asnjë kandidat më mirë se Shaqir Totaj, andaj e ka shancën Prizreni që të përjetojë një zhvillim të hovshëm ekonomik”, është shprehur ajo mes tjerash.

Ndërsa përfaqësuesit e bizneseve të vogla, që kudo u pritën mirë dhe zhvilluan biseda duke treguar për sfidat dhe pengesat me të cilat janë ballafaquar gjatë katër viteve të shkuara.

Sipas kumtesës së PDK-së në Prizren, disa biznese janë ankuar se në kohën e pandemisë, qeverisja lokale nuk u ka afruar as ndihmë e as përkrahje.

”Shpresa e jonë dhe e Prizrenit është te fitorja e Shaqir Totaj, i cili si asnjë tjetër e di diagnozën tonë dhe ka vullnetin për të na ndihmuar, prandaj për këtë arsye nuk do të mungojë as përkrahja jonë”, thuhet të jenë shprehur disa nga biznesmenët prizrenas para anëtareve të kryesisë së PDK-së.

 

Asnjë koment

Comments are closed.