17-06-2021

Vulat apostile nga sot ofrohen edhe në Prizren

Agjencia e Regjistrimit Civil në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme për disa ditë radhazi është detyruar të mbyllë dyert për shërbime në disa zyre, pasi zyrtarë të saj rezultuan pozitiv me COVID-19.

MPB ka njoftuar se nga sot shërbimet për vula apostile/verifikuese, përveç qendrës së Prishtinës do t’i ofrojë edhe në komunat Prizren dhe Mitrovicë, në zyrat e Qendrave për “Lusim të gjithë qytetarët të cilët kërkojnë që të marrin shërbime për vula apostile/verifikuese të drejtohen edhe në komunat Prizren dhe Mitrovicë”, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.