08-05-2021

Windows XP? Ju faleminderit. Foto e realizuar nga Arian Mavriqi në Kamenicë

Fotografi nga Kamenica, Arian Mavriqi përsëri ka realizuar super fotografi por këtë herë profesinalizmi i tij është krahasuar me foton e famshme të Windows xp, ku edhe faqja zyrtare e Windows ka reaguar, shkruan Gazeta Metro.

Fotografi Mavriqi ka realizuar këtë foto në fshatin Koretinë, në Komunën e Kamenicës, dhe menjëherë pas publikimit të saj pushtoi rrejetet socaile në Kosovë, dhe bëri që disa ambasda ta shpërndajnë këtë pamje mahnitëse.

Asnjë koment

Comments are closed.