16-08-2022

Zonat e komunës së Prizrenit ku do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se për shkak të disa punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, se në qytete të ndryshme, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Prizreni

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Poslishta (kodi: 30035006) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

2.

Nga NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (kodi: 32000006) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

3.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 14:30 deri 16:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

17.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Asnjë koment

Comments are closed.