12-07-2020

23 persona ndalohen në Prizren e Suharekë

Policia njoftoi se ka ndaluar 40 persona, të cilët nuk i kanë respektuar masat e vendosura nga autoritetet për parandalimin e përhapjes së Coronavirusit.

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës thuhet se në 25 raste janë hasur 40 persona që dyshohen për veprën “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”.

Policia tha se numri më i madh i personave të ndaluar është regjistruar në Prizren dhe në Prishtinë.

Komunikata për rastet:

Rr. Ismajl Kryeziu, Prizren, 05.05.2020 – 10:10. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Rr. Brigada 123, Suharekë, 05.05.2020 – 10:35. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë dhe i njëjti nuk ka përfillur urdhërat e zyrtarëve policor. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 05.05.2020 – 11:20. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 05.05.2020 – 11:20. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Reshtan, Suharekë, 05.05.2020 – 12:30. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë dhe i njëjti nuk ka përfillur urdhërat e zyrtarëve policor. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.  

Rr. Remzi Ademaj, Prizren, 05.05.2020 – 15:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren, 05.05.2020 – 15:37. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Rr. Zahir Pajaziti, Prizren, 05.05.2020 – 16:50. Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj kosovarë, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Rr. Hasan Prishtna, Prizren, 05.05.2020 – 17:40. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovarë, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Rr. Adem Jashari , Prizren, 05.05.2020-16:20.  Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Adem Jashari , Prizren, 05.05.2020-16:25.  Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Hasan Prishtina, Prizren, 05.05.2020-17:55. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Hasan Prishtina, Prizren, 05.05.2020-17:50. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Remzi Ademaj, Prizren, 05.05.2020-16:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Hasan Prishtna, Prizren, 05.05.2020 – 17:50. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rr. Hasan Prishtna, Prizren, 05.05.2020 – 18:15. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

 

Asnjë koment

Comments are closed.