10-08-2020

24 orëshin e fundit kanë ndodhur 42 aksidente

24 orëshin e fundit kanë ndodhur 42 aksidente në vend.

Sipas policisë, ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet, ndërsa 12 me persona të lënduar dhe 29 me dëme materiale.
Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 481 gjoba për pjesëmarrësit në trafik të cilët kanë bërë shkelje të rregullave të komunikacionit

Po ashtu, policia ka njoftuar se 19 persona janë arrestuar, 14 janë dërguar në mbajtje ndërkaq 2 në vuajtje të dënimit./IndeksOnline/

  • Asnjë koment

    Comments are closed.