KFOR njofton për një patrullim përgjatë kufirit Kosovë-Serbi

“Togu italian i inxhinierëve ORF ka kryer një patrullë sigurie standarde përgjatë Vijës Kufitare Administrative. KFOR-i është plotësisht i fokusuar në zbatimin e përditshëm të mandatit të tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit 1999 – për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të qetë për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë, si dhe lirinë e lëvizjes”, ka shkruar KFOR./IO