15-07-2024

AAK mban kuvendin në Shkozë, Leonard Sinanaj u zgjodh kryetar

AAK në Prizren njofton për mbajtjen e kuvendit zgjedhor,  në fshatin Shkozë.

“Në prani të delegatëve të saj për kryetar të nëndegës u zgjodh Leonard Sinanaj.  Me këtë rast u  zgjodh edhe kryesia e re si dhe delegatët e nëndegës, të cilët do të marrin pjesë në Kuvendet e AAK-së, dega në Prizren.  Në emër të Degës së AAK-së për ta përshëndetur këtë kuvend ka qenë nënkryetari, Mirsad Sinanin, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.