20-05-2024

Afër 1. 600 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 597 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 29 aksidente me të lënduar dhe 47 me dëme materiale.

Ndryshe, gjatë kësaj periudhe janë arrestuar 13 persona dhe 9 janë dërguar në mbajtje.

gjoba

Asnjë koment

Comments are closed.