28-03-2023

Aksident trafiku afër Xërxës

Një aksident i rendë trafiku ka ndodhur në udhëkryqin Xerrxë-Rugovë, në rrugën Gjakovë-Prizren.

Ndërsa, policia dhe zjarrfikësit kanë dalur në vendin e ngjarjes./IO

Asnjë koment

Comments are closed.