21-01-2021

Aktakuzë ndaj 15 personave për bixhoz e kontrabandim të mallrave

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuza në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër 15 të të pandehurve me inicialet A.K, A.K, I.V, B.I, S.F, F.M, A.D, XH.K, E.J, B.H, N.E, H.K, K.M, T.B, D.R.

Aktakuzat janë ngritur për veprat penale “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”, “Kontrabandimi i mallrave, “Shmangie nga tatimi”, dhe “Shpëlarje parash” lidhur me nenin 56 (1) (1.5) të Ligjit për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit, për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit.

Asnjë koment

Comments are closed.