08-03-2021

Aktakuzë ndaj 6 personave në Prizren

Prokurori i Shtetit ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 62 aktakuza ndaj 71 personave.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë 12 persona, si dhe është bërë 1 kërkesë për caktimin e paraburgimit të një (1) personi, për shkak të dyshimit se të njëjtit kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Njoftimi i plotë:

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetedy (62) aktakuza kundër shtatëdhjetenjë (71) personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë dymbëdhjetë (12) persona, si dhe është bërë një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit të një (1) personi, për shkak të dyshimit se të njëjtit kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

Asnjë koment

Comments are closed.