16-09-2021

Alarmante: Tetë të vdekur me Covid-19 nga rajoni i Prizrenit

Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 30 raste të vdekjes me Covid-19 në Kosovë.

Rajoni i Prizrenit ishte i dyti në vend për nga numri i viktimave me 8 raste, raporton Gazeta e Prizrenit.

Pesë  të vdekur janë nga komuna e Prizrenit, ndërsa nga një në Suharekë, Dragash dhe Rahovec.

Nga të dhënat e publikuara nga Ministria e Shëndetësisë, nuk paraqitet lokaliteti i saktë i të vdekurve, pos komunës. /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.