02-07-2020

Anton Quni tregon a do të bëjë Parti të re Vjosa Osmani, dhe a do të jetë në parti të saj

Anton Quni zbuloi ekskluzivisht në emisionin “Kojshia Show”, se a do të bëjë Parti të re Vjosa Osmani.

Ministri i Mbrojtjes në detyrë Anton  Quni në minutën e 20:59 tregoi se a do të bëj parti të re Vjosa Osmani dhe a do të jetë pjesë e saj.

 

Asnjë koment

Comments are closed.