08-07-2020

Anulohet koncerti i Xenit, nuk kishte leje përkatëse

Koncerti që është planifikuar të mbahet sot nëpër disa lagje të Gjakovës, është anuluar për shkak se është parë që nuk është respektuar distanca sociale e paraparë me ligj.

Drejtori i departamentit të Policisë së Kosovës, Riza Shallova, ka thënë që nuk kishte leje nga MPB-ja për ta mbajtur një koncert të tillë.

Gjithashtu nga Drejtori Rajonal kërkohet të kërkohen sqarime nga përgjegjësit në Stacionin Policorë në Gjakovë dhe të procedohet për përgjegjësi sipas të gjeturave. /Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.